Aktori i njohur Bil Cosby do të burgoset pasi që ndaj tij është ngritur aktakuzë për krim sexual në vitin 2004

Siç është publikuar nga Zyra e Prokurorit të Pensilvanisë, Cosby është akuzuar për sulm dhe lëndim të Andrea Constand, ish punëtore në Universitetin Temple.

cosby

Dyshohet se ajo Cosby e droguar dhe abuzuar seksualisht në Philadelphia. Ky është rasti i parë i ngritur kundër Cosby, pas një seri akuzash kundër tij në vitin 2014 ,të ngriturakundër tij për një numër të madh të sulmeve seksuale në dekadat e fundit.

Cosby nën betim ka thënë se ai dhe Andrea Konstand kanë pasur marrëdhënie seksuale me pëlqim të dyanshëm. Por tani çështja është rihapë.

Më shumë se 50 gra kanë dalë në publik me akuzë për sulme dhe sjellje të pahijshme të Cosby (78) ndaj tyre.

35 nga ta,i kanë dhënë dëshmitë e tyre në edicionin e korrikut të NYMag,që më pastaj në të njëjten kohë të rrjedhë informacioni se edhe vet Cosby në një dokument ka pranuar se në atë kohë i ka dhënë sedative një femëre që të ketë mardhënie seksuale me të.
Është ky DR.Huxtable nga seriali legjendar humoristik “The Cosby Show”.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close