Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Gérard Depardieu do ta luaj rolin e Stalinit në një rol filmi!

Siq duket aktorit të njohur francez Gérard Depardieu po i pëlqen gjithçka që ka të bëjë me kulturën dhe mentalitetin Rus.Atj pasi iu dha nënshtetsia Ruse nga Vladimir Putin tani do ta luaj edhe një rol filmik për një personalitet nga Bashkimi Sovjetik.
Në fakt atij i është ofruar roli i Josif Stalin ,në filmin që është adoptim i romanit “Stalin’s Sofa”.

depardeu

Regjinë e filmit do ta bëjë rgjisorja dhe aktorja franceze Fanny Ardant ,përcjell AFP.E do të gjirohet në kooproduksion të kompanisë Franko-Portugeze Leopard film.Kostumet dhe rekuizitat i siguron Mosfilm Rus.
Ky film do të jet adaptimi i romanit të lartpërmendur nga viti 2013,i cili flet për një artist të ri i cili merr detyrë që ti bëjë një permendore Stalinit.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close