Gjermania mori presidencën e radhës së Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE)

Gjermania mori presidencën e radhës së Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE) dhe për këtë, Ministri i gjerman i punëve të jashtme Frank Walter Steinmeier gjatë ceremonisë së marrjes së presidencës u shpreh se Gjermania është e gatshme ti drejtojë fqinjët e saj në kohë të vështira.

2016-01-1--19-18-48  osce

“jemi duke u përballur,me një kërcënim që ndoshta është më i madhi që nga përfundimi i Luftës së Ftohtë,ndaj paqës dhe sigurisë në Europë”.Tha Stenmeier dhe pastaj vazhdoi “do ta rikthejë besmin e humbur tek Europa.Dhe se vetë atëher do të jetë i mundur ,sërish ,të krijohet një rend i qëndrueshëm dhe i sigurt në Europë”.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close