NASA publikon foto të reja të Plutonit

NASA ka publikuar rregullisht foto të bukura dhe interesante të Plutonit nga misioni i fundit në këtë trup qiellor,i cili tashmë se fundmi është nxjerrë jashtë nga kategoria e Planeteve.Por këto të fundit jan akoma ma të mira.

nh-spherical-mosaic-9-10-15-1

Këto fota tregojnë një gjeologji të nduarndurt dhe të pa besueshme të këtij planeti të vogël të sistemit tonë diellorë.

-Kjo është ajo që kemi pritë.Thotë kryesusi i projektit Alan Stern.”Këto foto dhe të dhënat e nxjerra,do na ndihmojnë ta kuptojmë për herë të parë,prejardhjen dhe evolucionin e Plutonit”

”New Pluto images reveal bewildering variety of surface features: http://go.nasa.gov/1UEV5n0  @NASANewHorizons nasalogo_twitter_normal

CATEGORIES

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close