Kur është më së miri të rruheni

getty_rf_photo_of_man_shaving_closeup

Më s miri është që të rruheni menjëhere pas dushit sepse atëhere lëkura e fytyres suaj është më e butë dhe e hidruar.Pas rroje lajeni fytyren me ujë të ftohët sepse kjo do ju kursente nga proceset e ndezjeve të lëkurës.

Mos harroni:gjithmoë përdorni zhilet të pastër.Pastrojeni në/me ujë të ngrohët.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS:
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close