I tërë ai glamour nga festimet e Vitit të Ri që bënte Tito

Pasi që viti i ri ishte shpallur me ligj shtetror si datë festive tek në vitin 1955 pas luftës së dytë botërore,në ish Jugosllavinë e Titos,sepse deri më atëhere egzistonte vetëm ligji nga viti 1929 i cili ishte vetëm si fesë fetare katolike.

Tito s’bashku me suitën e tij dhe Jovankën bënin festime të forta,ku përfshinte familjen dhe shokët e tij!Dhe njihej si një nga festat më të mëdha dhe ma të festuara në atë ish Jugosllavi.

Ai festonte ato edhe jashtë si p.sh në hotel “Luxor” në Egjipt.E e cila kohë dhe pamjet nga këto mund edhe të ngjallin nostalgji për dikë dhe çarçe të caktuara edhe nga këto anët tona!

 

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close