Një grua nga Kina Jugore,vdiq nga një lloj i ri i gripit shpezëve

Siq thuhet nga njoftimet,e organeve të pushtetit lokal nga një krahinë jugore kinezinjë lloj i ri i gripit të shpezëve i ka marrë jetën një gruaje 26 vjeçare .

chicken

një zyrtar kinez i qendrës për preventivë dhe kontrollë sëmundjesh,ka thënë se gruaja kishte ndrruar jetë me 30 dhjetor,si dhe një tjetër grua e moshës 40 vjeçare,është në situatë kritike po nga e njëjta sëmundje.Që nga aji i 2014,nga gripi i shpezëve janë sëmurë 6 persona.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close