display 18-inchësh nga LG të cilin mund ta mbështillni si një gazetë

LG Display ka një prototip të ekranit 18-inchësh i cili është dukur në Consumer Electronics Show këtë javë i cili rrotullohet si një copë letër. Teknologjia bazohet në punën largpamëse OLED te LG-së duke u fokusuar në display të përkulshëm,mbështjellshëm,kthyeshëm. Kompania tregoi teknologji të ngjashme vitin e kaluar si një dëshmi e konceptit, por imazhet i kishte mbajtur prapa dyerve të mbyllura. Tani LG duket i gatshëm për tia treguar botës.

LG

Ne e kemi parë këtë lloj të konceptit të ekranit nga preferencat e Sony, Samsung, Sharp, dhe të tjerët në të kaluarën. Megjithatë, kjo tregon se LG i sheh këto lloje futuristice si pika të diferencimit për smartphones, tableta, dhe TV.

CATEGORIES
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close