Korea Veriore tani edhe me bombë Hidrogjenike?!

Se çmenduria e njeriut nuk përfundon deri sa ai ka edhe kreativitet dhe mundësi për të qenë i tillë ,tregon edhe aftësia e tij për vetshkatërrrim.Nuk është se këtë gjë e bëri vetëm ai dhe vendi dhe aparati i tij shtetror,se e bënë edhe të tjerë,por është një ma shumë dhe atë i pa llogaritshëm.

north-koreas-nuclear-bomb

Korea Veriore ka lajmruar ose njoftuar,se ka provuar bombën hidrogjenike,e cila akoma nuk është provuar si e vërtetë,megjithëse lajmi i keq është gjithmonë i vërtetë.Gjë e cila është dënuar nga të gjitha anëtdhe pritet që edhe këshilli i sigurimit i Kombeve të Bashkuara sote vonë të diskutoj për këtë,në nj[ë mbledhje të jashtzakonshme,të cilin e ka thirrë s’bashku me Japoninë.
Nëse është i vërtetë lajmi,atëhere ky do të jet një hap i madh për Korenë e Veriut dhe përpjekjet e saj që ta zhvilloj edhe ma shumë arsenalin e vet bërthamor.Në lajmn televiziv thuhet se”Tani pas testimit ,fuqia nukleare e Koresë Veriore në një nivel të ri me të cilin është siguruar arma me të cilën ,vendi do të mund të mbrohet nga SHBA dhe armiqëve të tjerë”raportohet nga agjensi të ndryshme.

CATEGORIES
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close