Shtëpia e bardhë përgënjeshtron,Pjonjangun

Shtëpia e bardhë përgënjeshtron,Pjonjangun dhe thotë se nuk ishte bombë hidrogjenike.Dhe thotë se deri te ato njohuri kan ardhë pas analizave iniciale të ngjarjes.

white-house

Zëdhënsi i shtëpisë së bardhë u a deklaruar mediumeve amerikane se analizat e fillimit nuk jan në përputhje me ato që pretendon regjimi i Kim Jongut se është bërë provë e sukseshme e bombës -H.Ai tha se Shtëpia e Bardhë do të vazhdoj ta përcjell situatën dhe se çfarë po ndodhë në Korenë Veriore dhe shtoi se secili test nuklear i tyre do të kuptohet si provokim dhe thyerje e rëndë e rzolutës së kombeve të Bashkuara.
“SHBA kanë obligim mbrojtjen dhe sigurinë e aleatëve si Japonia dhe Korea Jugore!

CATEGORIES
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close