Shkencëtarët e NASA janë të habitur nga një strukturë piramidale misterioz që ata gjetën në Ceres

ceres

Ceres është një mister i madh.Ky planet xhuxh ka ngritur të gjitha llojet e pyetjeve që shkencëtarët kanë marrë për ta parë atë nga afër.Dhe ky mister mund të jet më i madhi.

Videon këtu:

http://www.businessinsider.com/a-pyramid-on-ceres-baffles-nasa-2016-1

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close