Mustafa dhe Vučić biseduan sot për implementimin e marrveshjeve në Bruksel si dhe për vërshimet në Kosovë

Zyra për bashkëpunim me mediat e premierit Serb Vučić ka informuar se kryeministri Serb ka biseduar sot me kryeministrin e Kosovës Isa Mustafa dhe i ka ofruar atij ndihmë për sanimin e dëmeve nga vërshimet që goditën disa komuna kosovare.”Ata po ashtu biseduan edhe për implementimin e marrveshjeve të Brukselit dhe për vazhdimin e dialogut” thuhet ma tej në në këtë njoftim.

vu-must

Aleksandar Vučić ka deklaruar që “beogradi dhe Prishtina me 27 janar do ti vazhdojnë bisedimet në Bruksel,për të cilin thot ai se ndoshta do të jetë shumë më i zorshëm se ai i gjertanishmi”Por ptencoi se dialogu është opcioni më i mirë që serbëve të Kosovës tu sigurohet jetë normale dhe e sigurtë.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close