Ky është objekti i krijuar nga metali jashtëtokësor

Pak për resurset interplanetare? Kompaninë që dëshiron të exploatojë asteroidët dhe të lëndëve të para të vlefshme të mbledhura nga hapësira? E pra, ne vetëm hulumtuam pak për to në katin e ekspozimeve nëCES, dhe ata na sollën diçka të pabesueshme.

alin metal

Objekti që po shihni është i vogël,është model 3D- i printuar/shtypura i një anije kozmike që Planetary Resources planifikon përfundimisht të dërgojë në orbitë . Por kjo nuk është ajo që është mbresëlënëse në lidhje me të. Gjë që e bën këtë objekt aq të mahnitshëm është fakti se ai është bërë tërësisht nga metali alien që nuk është nga Toka. Sa e çmenur është kjo?

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close