Ismail Kurteshi:Nëse këta të qeverisë,garojnë në zgjedhjet e ardhshme me platformë zgjedhore që përkrahë “zajednicën” dhe fitojn,atëhere….!

Ismail Kurteshi:Nëse këta të qeverisë,garojnë në zgjedhjet e ardhshme me platformë zgjedhore që përkrahë “zajednicën” dhe fitojn,atëhere….!

Ismail Kurteshi,sot në një konferencë shtypi për media,mbajtur në selinë e Vetvendosjes në Gjilan u ka bërë edhe njëherë thirrje qytetarëve që në mënyrë masive të shkojnë/dalin në protestën e nesërme të thirrur nga opozita kundër “zajednicës” si dhe me kërkesën që të japë dorëheqje qeveria.sepse është në interesin e Kosovës dhe qytetarëve të saj,në mënyrë që gjeneratat e ardhshme mos ti bartin pasojat e rënda të marrveshjeve antikushtetuese që ka bërë kjo qeveri me atë të Serbisë.

VV1

“Është në interes kombëtar,shtetror dhe qytetar,që kjo qeveri që ka shkelur kushtetutën të bie dhe të shkojm në zgjedhje të reja.E kur të bëhen zgjedhjet e reja nëse ata dalin me platformën dhe përkrahjen për “zajednicën” dhe nëse i fitojnë zgjedhjet,nëse populli ua jep votën edhe me atë platformë zgjedhore ,atëhere….!”Tha kryetari i degës së VV për Gjilan dhe deputeti i Kuvendit të Kosovës.

CATEGORIES
Share This
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close