Đurić i reagon Edi Ramës i cili ka një ëndërr

Edi Rama në profilin e tij në facebook kish vendosur një foto nga takimi i përbashkët i qeveerisë së Shqipërisë dhe Kosovës në të cilën kish shkruar:Një vend-një popull-një ëndërr.

2016-08-1--21-50-29

Dhe menjëherë është dhënë alarmi i shtrigave,pardon i zyrtarëve Serb.Marko Đurić shef i asaj zyres serbe për Kosovë ka thënë :”Është mirë që idea e z.Rama për një shtet të përbashkët mbetet vetëm një ëndërr,dhe të mos bëhet ankth i regjionit.Këso provokime për ndryshimin e kufijëve në Balkan nuk i shërbejn zhvillimit normal të mardhënieve ,veq e rrezikojnë stabilitetin e brisht të regbjionit”ka shtuar Đurić për Tanjug.

Sipas fjalëve të Đurić ,Serbia kurr nuk do të lejoj që Ramës dhe Thaçit tu realizohet ajo ëndërr.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close