Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Motorola,do të shuhet!

Motorola,kjo markë që ka lënë gjurmë në telefoninë mobile dhe së cilës i atribohet se ka shpikë telefonin mobil,po shuhet.

Motorola_

Në vitin 2014 ,motorolën nga Google e kishte blerë nga kompania kineze Lenovo,e pas së cilës blerje ka pasuar një periudhë suksesi në dy vitet e fundit.Ishte lansuar modeli “Moto G” që bëri kthesën,dhe gati nga zero pëërqind sa kishte pjesmarrje në tregun Britanik shkoi në 6 përqind,shkruan Guardian.

Megithë këtë sukses,Lenovo ka paralajmruar se do ta shuaj emërin Motorola.Do ta mbajë modelin “Moto” por ai do të shitet si Lenovo.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close