Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Kastriot Myftaraj:Ilir Meta dhe sali Berisha do të burgosen

Pas angazhimit të forcave politike edhe të ambasadorit amerikan në Shqipëri për reformat në drejtësi,dhe përplasjeve të të tërë spektrit politik tani është hapur debati për analistët.

kastriot

Në këtë debat,nga perspektiva e një analisti është përfshirë edhe Kastriot Myftaraj.I cili përveq tjerash,duke folur në emisionin e Klan TV “Zonë e Lirë” tha “Ilir Meta dhe sali Berisha do të burgosen dhe se reformat do të bëhen”

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close