Ish agjenti i CIA,Baer thotë se Hitleri ka falsifikua vdekjen e tij dhe ka ikur përmes Kanareve në Argjentinë!

Ish agjenti i CIA,Baer thotë se Hitleri ka falsifikua vdekjen e tij dhe ka ikur përmes Kanareve në Argjentinë!

Spekulimet se Adolf Hitler nuk ishte vetvra në bunkerin e tij ku fshihej,por ishte arratisë jasht vendit nuk kanë të ndalur.Tani na del edhe një Ex-agjent nga CIA i cili e pohon një gjë të tillë dhe thotë se dëshmitë e reja të shpejnë në atë se hitleri e kishte falsifikuar vdekjen e tij para se të ikte në ishujt kanare,dhe më pastaj në Argjentinë.

11hitler

Është ky Bob Baer i cili ka një përvojë 21 vjeçare në shërbime kundrazbulimi dhe spiunazhë,i cili thotë se storia zyrtare mbi përfundimin e luftës së dytë botërore nuk mbështetet në realitet.
Ai thotë se në bazë të dokumentave të reja të publikuara nga FBI është e qartë se edhe hetuaesit e atëhershëm kan dyshuar në verzionin sipas të cilit del se Hitleri ka bërë vetvrasje me një të shtënë në kokë.

Sipas një dokumentari në kanalin History Channel “Hunting Hitler” ,nuk kishte dëshmitarë të vetvrasjes së hitlerit,dhe as dëshmi se dikush e ka gjetur trupin e tij në bunker.Ekipi i Baer ka përcjellë pjesë të dëshmisë dhe ka zbuluar se Hitleri ka ikur përmes Tempelhof aeroportit në ditën kur për herë të fundit është parë.Një nga ato fluturaket e shumta që e kanë lëshuar Gjermaninë gjatë egzoduesit të nazistëve ,sipas gjasave kish bartur bagazhin e tij.

“Atë çfarë na servon qeveria është rrenë.Dokumentet e FBI jan të mjaftueshme që të hapet hetim.Atë çfare po bëjmë ne tani është rishikim historie.Historisë për të cilën ne kemi menduar se është e qartë dhe se Hitleri ka vdekur në bunker,por sa më thellë që shkojmë ,më bëhet e qartë se për atë nuk ka dëshmi.”ka thënë Bauer.

Në njërin dokument të cilin e kan paraqitur hetuesit ,shprehet shqetësim i hapur për atë se trupi i Hitlerit nuk është gjetur dhe se nuk ka dëshmi për vdekjen e tij.Ai shton se Hitleri më parë ka ikur në ishujt kanare që më pastaj me nëndetse të shkoj në Argjentinë.

CATEGORIES
Share This
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close