Protesta ishte madheshtore, dinjitoze dhe nje nga me masivet pas 1999.Për të tjerat…

Nga :Arjan Basha
Protesta ishte madheshtore, dinjitoze dhe nje nga me masivet pas 1999. Mesazhi i popullit ishte i artikuluar shume qarte. Nuk kishte animozitet fare ne mes te popullit dhe rendit. Bile, shumica e protestuesve para se te filloje tubimi, benin edhe selfije me forcat e rendit e te sigurise. Tjeter gje eshte vandalizmi i nje grupi anarkistesh prej 10 a 20 veta dhe keta mbajne individualisht pergjegjesine. Te tillet i ke kudo. Edhe ne Zvicer e gjetiu neper shtetet me te avansuara ne bote.

 

tubim

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close