Porosi nga ata të Facebook;Numrat telefonik së shpejti qështje e së kaluarës

Së shpejti numrat telefonik ,mund të bëhen qështje e së kaluarës,dhe njerzëve nuk do tu duhen sepse për komunikim do ti përdorin internet aplikacionet.Ku shumicën e numrave do ta zavëndsonte Facebook Messenger.

 

UntitledKështu të pakten mendon David Markus i cili në Facebook është i ngarkuar me zhvillimin e Messenger-it ,aplikacionit për shkëmbim mesazhesh në mes përdoruesëve të Facebook ,i cili në muaj ka 800 milion përdorues,dhe të cilët në 6 muaj të fundit jan shtuar për 100 milion.

Në blogun zyrtar të Markus ai ka shkruar se aplikacionet mobile sot na mundësojnë të gjithë atë të cilën më heret kishim mundur ta bënim përmes telefonav mobil -thirrjet,shkëmbim mesazhesh-,por edhe më shumë se aq.Kështu që përdorimi i numrave telefonik sot po bëhet i pakuptimtë.

Për shumë kompani,messenger është bërë edhe një mjet servisi ma shumë ,kurse Facebook ua ka mundësuar programuesëve zhvillimin e aplikacioneve për Messenger,kështu që aplikacioni i facebookut i cili në fillim ishte dedikuar vetëm për shkëmbim mesazhesh,tani bëhet platformë sociale e pavarur .

CATEGORIES
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close