Banka:Kujdes,vit kataklizmik.”Në sallën e mbushur me njerëz , dyert e daljes janë gjithmonë të vogla “

Tani me parashikime të errëta për të ardhmen ekonomike na doli edhe Royal Bank of scotland e cila na paralajmron për një vit “kataklizmik” rënie aksionesh,kurse çmimi i naftës mund të bie,16 dollar për barel.

rrevision

” Shisni gjithçka, përveç aksioneve me vlerë të lartë .Bëhet fjalë për kthim të kapitalit dhe jo kthim në kapital . Në sallën e mbushur me njerëz , dyert e daljes janë gjithmonë të vogla “, tha ekipi bankar i cili merret me rreziqet e kreditit

Këta analist ,tërheqin vërejtjen se tregjet po sillen mu sikur para krizës së 2008.Një analist banke ,roberts thotë se ekonomia botërore dhe sasia kreditore po po zvogëlohet,e që është koktej i keq për bilance kooperative dhe fitimet në aksione.Dhe kjo është posaqërisht e keqe duke marrë parasyshë që borgji botëror ka arritë majat rekorde.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close