Sulm terrorist vetvrasës në Stamboll.Të pakten 10 të vrarë dhe 15 të plagosur!

Një eksplodim i fuqishëm sot në mëngjes ,në qendër të Stambollit ,ka vrarë të pakten 10 dhe 15 të plagosur,kanë thënë zyrtarë të qytetit.

1 ist

sipas informacioneve jozyrtare ,një bomber vetvrasës është hedhur në ajër në afërsi të një grupi turistësh Gjerman,në sheshin Sultanahmet.sulmi është kryer në vendin ku çdo ditë mblidhen numër i madh turistësh,dhe sipas Euronews,në mesin e viktimave jan qytetarë Gjerman dhe Norvegjez.

disa mediume turke thonë se mjeti eksplodues ishte vendosur nën njëren nga bangat në shesh si dhe jan dëgjuar disa eksplodime tjera.Zyrtarët kanë konfirmuar se dyshojn në sulm me prapavijë terroriste,përderisa mediumeve i është vu embargo në detajet për këtë ngjarje të tmerrshme.

CATEGORIES
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close