Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Kryetar i HDZ partisë së madhe Kroate Tomislav Karamarko ,prositë,”zotrinjët nga Serbia që ti lënë armët dhe paratë ti investojn në ekonomi”

Kryetar i HDZ partisë së madhe Kroate Tomislav Karamarko ka prositë,”zotrinjët nga Serbia që ti lënë armët dhe paratë ti investojn në ekonomi”.

karamarko
Në pyetjen e gazetarëve se si e komenton qëllimin e Serbisë të blejë raketa Ruse S-300 tha se nuk e di se pse Serbia është frikësuar dhe shqetësuar.në mes tjerash ka thënë edhe se “…nuk e japim dinjitetin e shtetit tonë,por i respektojmë shtetet tjera.Kjo është porosia ime për zotrinjët në Serbi ,ne jemi për mardhënie të mira ,ti lëmë armët,hajde të invetojmë paratë në ekonomi dhe në hapjen e vendeve të reja të punës”Tha Karamarko.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close