Moska zyrtare:Sulmet teroriste në Stamboll dhe Bagdad jan krime cinike

Moska zyrtare,përmes ministrisë së punëve të jashtme thotë se,sulmet teroriste në Stamboll dhe Bagdad jan krime cinike.

MoscowForeignMinistr

Siq raportohet ma tej ,sulmet vërtetojnë se duhet bashkim global në luftën kundër terrorizmit.
“këto ngjarje edhe njëherë vërtetojnë,nevojen për aksion të bashkësisë ndërkombëtare në luftë kundër terrorizmit,mbështetur në të drejtën ndërkombëtare dhe pa kurrfare standarde të dyfishta”,thuhet në kumtesen e kësaj ministrie të cilën e përcjell agjencia Ruse “Tas”.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close