Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Vajza e cila është gati e pa tru,është ende gjallë në vitin e saj të dhjetë

Është kjo Alex Simpson e cila kur kishte lindur ishte dukur si një bebe tipike,por e cila ishte qaramane dhe qante për 20 orë të tëra në ditë.Për dy muaj me radhë prindërit e saj nuk kishin din ditur përse.Më pastaj pason diagnosa,çrregullim i rrallë congenital i quajtur hydranencephaly ,që do me thanë se ajo kishte lindur me mungesë të një pjese të mirë të trurit.

22
Në përgjithësi bebet me kondita të tilla vdesin para ditëlindjes së tyre të parë;personi me hydranencephaly që ka jetuar më së gjati ishte 33 vjeç.Fondaciono Pediatric Brain Foundation,notifikon se disa fëmijë nuk shfaqin smptoma të dukshme në kohen e lindjes por”rrit iritimin,rrit tonusin muskulor,dhe mungesa e lëvizjeve të vetdijshëme ë përgjithësi inicon dyshimin e një shkaku themelor . ”

 

Alex tani është 10 vjeçe.Ajo ka një pjesë të trurit të vogël,që i lejon asaj të përjetoj diçka nga rrethi i saj.”Ajo i njeh prindërit e saj dhe vëllaun e saj të vogël”thotë babai i saj Shawn Simpson .

11
Ajo e di kur gjërat e këqija ndodhin përrreth saj.Ajo qanë ose bënë fytyrën e pikëlluar.Kjo e dhënë është indikacion se këta fëmijë nuk jan vetëm fizioligjikisht të vetdijshëm/aktiv.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close