F.W. Steinmeier : Tetë shtetas Gjerman,dhe nëntë të tjerë të plagosur në sulmin vetvrasës në Stamboll

Ministri i punëve të jashtëme të Gjermanisë Frank-Walter Steinmeier ka njoftuar se në mesin e të vrarëve në sulmin vetvrasës në Stamboll jan tetë shtetas Gjerman,dhe nëntë të tjerë jan të plagosur.

frank

Ai i ka premtuar përkrahje Turqisë dhe ka bërë thirrje për hetim të sa më shpejtë të nngjarjes tragjike që të përcaktohet se kush e bëri sulmin dhe për çka.Ai u ka bërë thirrje Gjermanëve të cilët gjenden në Turqi,të jen të kujdesshëm dhe ti përcjellin udhëzimet e ministrisë së punëve të jashtme Gjermane.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close