Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Ushtria Shqiptare do ua jap në huazim bunkerët, të interesuarëve për kultivimin e kërpudhave!!

Ushtria Shqiptare sot ka vendosur që bunkerët e shumtë të ndërtuar për mbrojtje nga ndonjë invadim nga jashtë në kohën e sistemit Komunist tu ipen/huazohen atyre që kultivojnë kërpudha.

bunkerë

Ushtria do ti jap në huazim pesë tunelë që gjenden në veri të Tiranës në hapësirë prej 1.500 metrash katëror,ka njoftuar ministria shqiptare për zhvillim ekonomik.Tenderi do të mbahet me 18 janar dhe çmimi fillestar për lokacion,për periudhë 20 vjeçare do të jetë 350 euro në muaj.
Tashmë dihet se disa nga tunelët dhe bunkerët nga ajo kohë i jan lënë në dispozicion ministrisë së turizmit.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close