Doli të jenë dhjetë Gjerman të vrarë dhe dhjetë të tjerë të plagosur!

Sot për fat të keq është ndryshuar numri i të vrarëve në atentatin e Stambollit dhe nga 8 sa ishte thanë në komunikimet e ma hershme,se janë vrarë tani merret vesh se janë 10 Gjermanë që kanë pësuar nga akti terrorist.

reuters

portparolja e qeverisë Gjermane ka shtuar se nga sulmi edhe shtatë shtetas gjerman jan plagosur dhe janë të shtrirë në spitalin e Stambollit.
Dhe sipas ministrit gjerman të punëve të brendshme thomas de maizière “Në këtë moment nuk ka shenja se sulmi ishte i orientuar mu në Gjermanë”!!

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close