Merkelit i dërgohet një autobus me refugjat!!

Kjo puna e zemërgjersisë së kancelres Gjermane Merkel,me refugjatët ka sjellë edhe reagime të formave origjinale të shprehjes së mos kënaqësisë ndaj asaj politike.
Zyrtarë të rrethit Landshut nga Bayern-Bundesland kanë dërguar kabinetit të kancelares në Berlin një autobus të mbushur me refugjat Sirian !Këtë e kishin bërë në shenjë proteste për shkak të politikës së saj ndaj migrantëve.

landshut

Kryetari i rrethit Peter Dreier thotë se ky rreth rural pengohet nën peshën e një fluksi masiv të migrantëve në Gjermani.Autobusi me 51 refugjat në moshë prej 21 deri 45 vjeq është nisë diku rreth rës nëntë dhe pritet që pas 570 km të kaluara të arrij në Berlin diku në orët re mbrëmjes.
Dreier ,për TV N24 ka thnënë”Qytetarët kan kërkuar që është koha të vendoset kufiri”.”Ne po mundohemi tu ndihmojmë,atyre njerzëve që të integrohen.Por kjo nuk do të funksionoj nëse këtë vit ballafaqohemi edhe me një milion refugjat të tjerë!”

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close