Të shtunën bëhet promovimi i librit “Gjilani me rrethinë gjatë Luftërave Ballkanike 1912 – 1913” i autorit Enver Sadiku

Të shtunën bëhet promovimi i librit “Gjilani me rrethinë gjatë Luftërave Ballkanike 1912 – 1913” i autorit Enver Sadiku

Të shtunën më 16 janar ,ora 12:00 në sallën e kuvendit komunal -Gjilan ,do të bëhet promovimi i librit “Gjilani me rrethinë gjatë Luftërave Ballkanike 1912 – 1913” i autorit gjilanas Enver Sadiku.

2016-15-1--12-00-52-Sadiku
Autori është i njohur poashtu edhe si gazetar/korrespondent i mediumeve prishtinase nga Gjilani si dhe profesor Mr.sc i historise.

CATEGORIES
Share This
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close