Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Qeveria Holandeze:Gjykata speciale për Kosovën do të krijohet në Hagë.Vendoset në ish ndërtesen e Europolit

Pse kaq shumë bënë shqiptarët krime lufte e pas lufte sa që do tu krijojnë një gjyq ndërkombëtarë me seli në Hagën e gjyqeve për kriminelët e vërtetë,serb??!!.
Por aq u bënë qarqeve që e dëshirojnë një gjyq të tillë dhe  këtë e pohon qeveria Holandeze e cila ka njoftuar se gjyqi special për krimet në Kosovë do të vendoset në Hagë.

2016-15-1--17-28-15

Siq bëhet e njoftur nga ajo që është publikuar në sajtin e kësaj qeverie,gjyqi do të duhej të filloj nga puna këtë vit.Do të vendoset në ndërtesën në të cilën më parë ishte Europol.
Thuhet se vendimi për këtë është marrë pas konsultimit të BE,qeverisë së Kosovës dhe atyre të Holandës.Ai do të financohet nga burime të Bashkimit Europian!

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close