Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Qeveria e Kosovës lejon telekomin serb “përkohësisht dhe në mënyrë të kufizuar” të operojë në Kosovë

Qeveria e Kosovës është dakord që MTS së Telekomit Serb ti ipet leja e “përkohshme dhe e kufizuar” për punë në territorin e Kosovës.Kjo leje do të hynte në fuqi që nga momenti kur Kosovës ti miratohet numri hyrës 383.

2016-15-1--17-56-41

Sipas asaj që transmetojnë mediumet,ai operator Serb do të quhet MTS d.o.o. Ministri kosovar për zhvillim ekonomik B.stavileci ka thënë se “fillimi i punës së këtij operatori është në pajtim me dialogun teknik që është zhvilluar në Bruksel.”

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close