Iku edhe Grizli Adams;Aktori Dan Haggerty

Aktori Dan Haggerty i njohur edhe si Grizli Adams,sipas rolit në serinë me po të njëjtin emër,ka ndrrua jetë sot në moshën 74 vjeçare.

dan_haggerty_with_bear

Ai vdiç nga kanceri,në shtëpinë e tij në Kaliforni.Para ca muajsh i i shte nënshtrua një operimi për shkak të dhembjeve në shpinë,pas së cilit mjekët i zbuluan kancerin.Pak më parë atij i ishte kumtuar se i ka vetëm edhe disa ditë dhe ishte lëshuar nga spitali për në shtëpi.Dhe sot djali i tij njofton opinionin për vdekjen e tij!

Veq serialit “Grizzly Adams”,ai kishte luajtur edhe në serialet “CHIPs” si dhe “Charlie’s Angels”

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close