Sapo u lëshua në përdorim “E-kiosku” në Gjilan,nuk po funksionon i shkreti!

Me thanë të drejtën u gëzun njerëzia kur panë se më në fund u lëshun për përdorim “E-kiosqet” në Gjilan.Sepse edhe e lehtëson punën e edhe marrjen e certefikatave të lindjes,dhe zvoglon radhët e pritjes brenda objektit ku lëshohen ato por doren në zemër zvoglon edhe mundësinë e zënies së njerzëve që presin me durim dhe atyre që nuk presin e futen ashtu pa radhë,e nuk qajn kokën për reagimin e të tjerëve.

12438964_1709899452580947_4764308252067357961_n

Dhe ja me të parën,ende pa kaluar dy ditë nga pompziteti ku mori pjesë pothuajse i tërë “shtabi” komunal e edhe reklamimi i vet kreut komunal se si duhet marrë një certefikatë, ai “kiosk”,dhe personat që donin ta shfrytzonin ishin në telashë.Sepse nuk funksiononte.
Kur një person tentoi që ta marrë dokumentin nga aty ,kiosku ia ktheu ;”nuk mundesh” sepse-“Është shkëputur linja me rrjetin qeveritar!Ju lutem provoni më vonë ose kontaktoni zyrtarët e komunës.
Falemnderit për mirëkuptim!”

1916768_1709899115914314_4836857685476847612_n
Kjo ndodhi të shtunën.punon zyrtari të shtunën?Epo kështu e ka tek ne ,gëzimi nuk zgjatë shumë.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close