Merkel po humbë në popullaritet

Merkel po humbë në popullaritet

Sipas anketave më të fundit populariteti i kancelares Gjermane Angela Merkel po pëson rënie.
Por edhe përkrahja për blokun e saj konservativ ka pësuar rënie për 2.5 përqind,sipas anketës së bërë nga INSA dhe të transmetuar sot nga Bild.

-Merkel-Seehofer

Sipas rezultateve nga ky hulumtim opinioni del se përkrahja ka rënë në 32.5 dhe ajo tanimë gjendet në pikën më të ulët që nga zgjedhjet e vitit 2013.
Nga ana tjetër ,përkrahja për AFD ,Alternativën për Gjermaninë është ngritur në 12,5 përqid.
Bild nuk ka dhënë arsyet për arsyen e rënies së popularitetit të kancelares ,shkruan në Reuters duke potencuar se kjo ka ndodhur për shkak të krizës së refugjatëve.

CATEGORIES
Share This
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close