Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Pamje nga Piramida e vetmuar nga guri ,që nuk e ndërtoi njeriu por vullkani

Ata e quajnë atë “Ball’s Pyramid.” Kjo është ajo që ka mbetur nga eruptimi i një vullkani të vjetër që doli nga deti rreth 7 milion vjet më parë.

Një oficer i marinës britanike me emrin Ball ishte evropiani i parë që për herë të parë pa atë në vitin 1788. Ajo gjendet jashtë Australisë në Paqësorin e Jugut. Është jashtëzakonisht e ngushtë, 1,844 këmbë e lartë, dhe e vetmuar.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close