Beogradi kërcënon me ndërprerje të bisedimeve,pas gjykimit të Ivanović me nëntë vite burg!

Kanë reaguar edhe zyrtar Beogradas pas dënimit të Oliver Ivanović.Dhe lëre se këta as se kan ndërmend të pendohen për krimet që i kan bërë në Kosovë,por edhe kur dikush nga kriminelët e tyre dënohet edhe atë jo me dënimin meritor,u duket shumë dhe e pa nevojshme duke u munduar ti paraqesin kriminelët e tyre të pafajshëm!

marko

Këtë gjë sikur tashmë së voni e kan bërë të zakonshme të reagojnë përmes atij shefit të zyres për “KiM” Marko Đurić.Ai ka thënë se “masa e gjykimit e sjellur nga trupi gjykues kundër Ivanović,s’ka lidhe as me drejtësi e as me të drejten”.Dhe ai kërcënohet me atgë se Beogradi duhet ta rishqyrtojë pjesmarrjen në bisedimet me Prishtinën,siq thotë ai.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close