Më shumë se 75 Milion njerëz mund të goditën nga një stuhi e madhe e dëborës përgjatë bregdetit lindor të SHBA

Kërcënimi i një stuhie të madhe të dimrit ka shkaktuar panik dhe përgatitje përgjatë bregdetit lindor siq tha kreu i Shërbimit Kombëtar të Motit dhe se dhjetëra miliona njerëz mund të preken.

Snowstorm

Përveç atyre që mund të goditen nga dëbora, një shtesë prej shtatë milionë njerëzish mund të preken/goditen nga akulli dhe kushtet e tjera të rrezikshme, tha drejtori i NWS Louis Uccellini sot.

“Ju vëni të gjithë përbërësit së bashku,dhe ju mund të merrni një stuhi si kjo dhe kjo po ndodh në kohë reale,” tha ai.

Banorët e të paktën një gjysmë-duzinë të shteteve janë duke u paralajmëruar për të mbajtur planet e tyre të udhëtimit dhe të përgatiten për një mot dimri potencialisht të dëmshëm mund të filloj herët këtë fundjavë.

CATEGORIES
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close