dr Alun Withey :Moda për bartjen e mustaqeve dhe mjekrës do të pushojë këtë vit!

dr Alun Withey :Moda për bartjen e mustaqeve dhe mjekrës do të pushojë këtë vit!

A do ë jetë ky vit,ai i fundit ku do të jetë moderne të bartet/lëshohet mjekrra?Sipas dr Alun Withey i cili ka kaluar tre vite duke u marrë me hetimin e këtij fenomeni,dhe edhe ndikimi i mjekrrës (leshit) në Britaninë e Madhe nëpër histori.

beard-moustache-

Rënien e modës së bartjes së mjekrave e kanë parashikuar së pari për 2013 e pastaj për 2014 por nuk ndodhi sepse të rinj mjekrrosh kishte gjithnjë e më shumë!Megjithate,Withey thotë se viti 2016 do të jetë vendimtarë për këtë modë diskutabile tek meshkujt.Ky i kishte investiguar edhe trendet e mëhersme të lëshimit të mjekrrave,gjatë historisë,dhe sipas tij me analizë matematikore ka dëshmuar se kësaj mode do ti vie fundi.

Në SHBA vetëm se ka filluar të bie me të madhe trendi i lëshimit të mjekrrav.E së shpejti kjo do të marrë rrugë globale.Fytyra e lëmuar e rruar do të kthehet sërish si standard,dhe si dëshmi ka ofruar skenat nga tepihu i kuq gjatë darjes së çmimit Globusi i artë,ku shumica e burrave/meshkujve ishin të rruar për ndryshim nga vitet e kaluara.Hipster mjekrra e ka markuar nj gjeneratë dhe është bërë markë/shprehje jete për shumë kë!

CATEGORIES
Share This
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close