Nën kryetari amerikan Biden:Washington dhe ankara janë të gatshme për zgjidhje ushtarake të krizës në Siri

Nënkryetari i shteteve të bashkuara Joseph “Joe” Biden ka njoftuar se Washington dhe ankara janë të gatshme për zgjidhje ushtarake të krizës në Siri,nëse nuk do të mund të arrihet ndonjë marrveshje politike.

Turkey's Prime Minister Davutoglu and U.S. Vice President Biden arrive at their meeting in Istanbul

“E dimë se do të ishte më mirë nëse do të kishim një zgjidhje politike,por jemi të gatshëm,nëse kjo nuk është e mundshme,ta bëjmë atë ushtarakisht dhe ta heqim Daesh SH.I. tha ai në konferencë për shtyp në Stamboll.
Ai pas takimit me kryeministrin turk Davutoglou tha se ata të dy folën për atë se si SHBA dhe Turqia ,anëtare të NATO ,të vazhdojnë të i ndihmojnë forcat kryengritëse sunite Arabe në luften e tyre kunder Asadit.

Të rikujtojmë se ai gjat ditës së sotme po ashtu kishte kritikuar ashpër Turqinë për shkak të ngulfatjes së lirisë së shprehjes.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close