Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Edhe Viena po fundoset në Borë

Edhe Viena,kryeqyteti i Austrisë sot është mbuluar nga rënie të shumta bore,tok me Burgenland krahinën lindore.
Shtresa e borës në vienë ka arritë në 14 centimetra dhe nuk ka pushuar së rëni në të gjitha pjesët e qytetit.

viena2

Shërbimet komunale që nga mesdita pa pushuar pastrojnë rrrugët nga bora,por s’ja arrijnë që tia heqin bardhësinë,për arsye se bie pa pushu!
Diku 1000 punëtor të mirëmbajtjes rrugore pastrojnë rrugët,trotuaret nga bora duke përdorur 360 automjete për mirëmbajtjen e rrugëve.

Rrjeti rrugor të cilin mirëmbajnë organet e qytetit është e gjatë 2.800 kilometra,e kësaj i thonë 23 milion metra katror.
Në fakt këto janë rëniet e para të dëborës në lindje dhe Vienë gjithashtu.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close