Reshje historike e dëbores në New York City dhe pjesë tjera të SHBA lindore

Një shtresë masive mbuluan pjesën lindore të Shteteve të Bashkuara të shtunën në atë që mund të jetë një nga top-pesë stuhitë e dëbores në New York City.

Rrugët New York City do të mbyllen në 2:30 pm sot. Guvernatori Andrew Cuomo e shpalli këtë pasdite, pasi dëbora e madhe dhe erërat paralizua qytetin më të madh të vendit.

snowyy1

Pritjet e dëborës që nga 12:30 të darkës e shtunë

Në New York City, pritja e rënies së dëborës është deri në 20 deri në 25 inç – e cila mund të merret si një Top 5 stuhitë e dëbores që ka rënë ndonjëherë në qytet.

Këto janë top stuhitë NYC në arkiv:
5. 20.2 inç në vitin 1996
4. 20.9 inç në vitin 2010
3. 21.0 inç në 1888
2. 25.8 inç në vitin 1947
1. 26.9 inç në vitin 2006

Meteorologët parashikojnë 30 deri 40 inç të dëborës në perëndim të Uashington, DC, dhe Baltimore, së bashku I-81 dhe në Pensilvaninë jug qendrore.

snowwwy

Dëbora po afrohet shpejtë trashësisë dy këmbë në pjesë të zonës së DC të shtunën në mëngjes. Nëse kryeqyteti i vendit merr më shumë se 28 inç të dëborës, kjo do të jetë më e madhja e borës në këtë qytet ndonjëhere.

Filadelfia mund të marrë 18 deri në 24 inç.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close