Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Edhe miliarderi Michael Bloomberg do kandidoj si i pavarur në zgjedhjet për president të SHBA

Ish kryetari i bashkisë së New York Michael Bloomberg,miliarder i ka urdhëruar bashkëpunëtorëve të tij të bëjnë plane për kampanjën e tij si kandidat i pavarur për kryetar të SHBA.Kështu shkruan Newyork Times.

Bloomberg ka njoftuar miqtë dhe bashkëpunëtorët se është i gatshëm të harxhoj s’paku një miliardë dolarë nga paratë e tij në kampanjën për zgjedhje,të cilat do mbahen në nëntor të 2016.Kështu NYT duke u bazuar në burime të afërta me ish kryebashkiakun e NY.

blommmmbrg
Siq njofton NYT Michael Bloomberg 73 vjeçar ia ka vu afat vetes fillimin e marsit kur ai do filloj garën zgjedhore,pasiqë ai në dhjetor kishte urdhëruar të bëhej anketë për atë se çfarë jan shanset e tij kundër kandidatëve kryesorë të demokratëve dhe Republikanëve,H.Klinton si dhe D Trump!
Të përkujtojmë se asnjëherë deri më tani në historinë e zgjedhjes së presidentit amerikan nuk ka fituar ndonjë kandidat i pavarur,edhe pse këtij i paraqiten shanse të mira si një njeri me qëndrime liberal sociale.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close