Në Mitrovicë,përtej Ibrit dy të lënduar rëndë nga gjuajtje armësh!

Në Mitrovicë në pjesën që kontrollohet nga serbet,sonte ka pasur të shtëna armësh dhe dy persona jan plagosur rëndë.Mendohet se të dy jan të nacionalitetit Serb.S. Č. Është i lënduar rëndë derisa 21 vjeçari A.K ka pësuar më lehtë,njofton Tanjug.

v mitrovica

Siq njoftohet nga qendra shendetsore S. Č. është goditur me plumba në stomak dhe gjoks përderisa i riu tjetër A.K është në shok Dhomë i qëlluar në pjesë të përparme të gjoksit.

Thuhet se ngjarja ka ndodhur në rrugën “Kralj Petar” dhe se mund të jetë qërim ihesapesh mes grupesh të shumëta kriminale që mbretrojnë në atë pjesë të Mitrovicës,ku shërbimi policor i Kosovës ka një rol pothuajse simbolik,dhe se edhe njesitë e tyre kan dalë në vend ngjarje për hetim si dhe pjestarë të KFOR Italian si dhe karabinierë.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close