Në shërbim të askujt...vetëm informacion!

Për shkak të një Koferi të dyshimtë bllokohet rruga në lagjen e Boshnjakëve!

Siq lajmrojnë agjensitë e huaja policia e Kosovës ka bllokuar rrugën në lagjen e Boshnjakëve,në Mitrovicë ku është gjetur një kofer në të cilin dyshohet se ka explosiv.

Lagja-e-Boshnjakeve

Koferi është gjetur para një objekti disa metra nga tregu i improvizuar,dhe diku rreth 100 metra nga byroja e ashtuquajturës “kancelaria për Kosovë e Metohi”!Policia e kosovës ka dalë në vend ngjarje dhe po pret njesitë speciale për verifikim.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close