Një trik i thjeshtë që ju mundëson ta dini se sa të vjetra jan vezët që i konsumoni!

A dëshironi ta dini se sa të vjetra jan vezët që i keni blerë apo ato të cilat i keni mbledhur nga ferma juaj private e shpezëve?Është e vështirë edhe te ato të quajtuarat “Industriale” por edhe më vështirë te ato të shpisë!

1

Por ka një mënyrë të thjeshtë se si bukur me saktësi ta përcaktoni se sa e vjetër është veza.Thjeshtë vendoseni në një enë të tejdukshme të mbushur me ujë të ftohët dhe provojeni.Sikur në foto1

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close