Omo,gjirafa e bardhë!

Keni parë Gjirafë të bardhë noj herë?!Epo nëse jo ahere tani po ju prezentojmë Omo,15 muajsh nga parku nacional Tarangire në Tanzani.Dhe jo nuk është se Omo ka rënë diku ku ka shumë miell por atë e dallon lëkura e bardhë nga kopeja saj!

 

d9434690412221b089625771a4d70b0e

Dr Derek Lee,themelues dhe shkencëtar i “Wild Nature” i kishte rënë në sy kjo gjirafë ndryshe!
Lee thotë”Omon e shoh gjithmonë në grupë të madhe me gjirafat tjera dhe se ajo është e inkorporuar mirë në shoqërinë e gjirafave tjera,me ngjyrë të zakonshme të cilave me sa duket nuk u pengon pamja e saj që ndryshon.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close