Për Vučić ,zyrtarët kosovar që do të udhëtojnë për bisedime në Bruksel jan “bela lala” !

Çka po ndodhë tani?Kështu po luhet loja,apo është e vërtetë e edhe nëse është e vërtetë a është kjo kompromis në kompromis,e kështu të mjegullohet e të rrotullohet e në fund të thuhet se ja nuk ia lam në të tyren.Dhe çka edhe po të pajtohet Beogradi me gjykimet e gjykatës kushtetuese të Kosovës për asociacionin e komunave Serbe?

m m v

Siq raporton “Blic” nga burimet e saja përfaqësuesit e BE sot në Bruksel do të tentojnë që ti bindin zyrtarët Beogradas që ta pranojnë vendimin e gjykatës kushtetuese për “zajednicën”.
edhe ashtu nuk kishte asnjë reagim nga Brukseli zyrtar që nga viti i kaluar kur është marrë ky vendim edhe pse me këtë akt të një anshëm ndrrohet një marrëveshje ndërkombëtare”
Opaa shih këtu këta nga ana serbe pranojnë si marrveshje ndërkombëtare!!

Dhe me gjithë këtë premieri serb Vučić deklaron se”po shkoj të bisedoj për atë çka është marrë vesh me 25 gusht.Beogradi nuk luan me vazhdimin e dialogut,siq ka qef ta bëjë këtë Prishtina”.Dhe vazhdon”Para dhjetë ditëve thanë se kurr nuk do vijnë në dialog,megjithëse e dinim se do vinë mu sikur “bela lala” (Kjo thënie serbo-Vojvodinase ka kuptimin e asaj se dikur fëminë më të vogël të shpisë e që ishte femër/vajzë e quanin kështu,sepse ajo duhej ti dëgjonte të gjitha edhe biles edhe ti spiunonte)…Për dialog duhen dy anë,ne duhet ta dimë edhe atë se çka dëshiron EU”Tha në fund ai.

është paralajmruar se edhe gjykimi i Oliver Ivanović do të jetë një temë bisedimesh në Bruksel.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close