Plutoni,sikur se keni parë asnjëherë më parë!

Woow ,NASA ka lëshuar për opinionin një sërë fotografishë në kolor,të pa para ma parë,të Plutonit.

The_sharpest_Pluto_photos_ever-62d5f223be7b71c1e9c1dd8750054777
”Dhe të shfaqen pamje që ngjajnë më shumë një kore druri,peme ose lëkurës së jashtme të një dragoi se sa një komponente gjeologjike!”-thotë William McKinnon një pjestarë i ekipit të NASA-së.Do marrë kohë kjo për tu spjeguar por mendohet se ndoshta kjo është një kombinim i forcave të brendshme tektonike dhe një sublimacion akull drejtuar nga rrezet e zbehta të diellit që arrijnë Plutonin .

The_sharpest_Pluto_photos_ever-b1bded0587c8ff31de0e23a794eadce1     The_sharpest_Pluto_photos_ever-e6f523e608c15b4d844fa8b3329c1964

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS:
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close