Blatteri nën hetime,a është Platini në radhë?

sepp bl

Sipas mediuemeve të ndryshme ,është ngritur procedurë hetimore,kunër kryetarit të FIFA Sepp Blatter.Nën akuzën e udhëheqjes së keqe të FIFA si dhe përfitim parash në mynyrë jo ligjore.
Ai sot është dashur të mbajë një konferencë shtypi dhe aty të shpallë datat e organizimit të kampionatit botëror më 2022 në Katar.Por nga ana e kësaj organizate kjo konferencë shtypi është shtyrë pa dhënë asnjë arsyetim.Sipas mediumeve,organet gjyqësore sot kanë marrë në ndëgjim Sepp Blatter i cili ka qenë në shoqërim të Avokatit të tij Lorenz Erni

Michel Platini

Prokurori Zvicran ka deklaruar se Blater ka thyer besimin të cilin e bartë funksioni i tij,dhe se presidentit të UEFA Michel Platini i ka paguar dy milion SFR,të cilat FIFA i kishte fituar gjatë viteve 1999 -2002.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS:
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close